Onsdag

Jag vet inte vad som händer men min hjärna känns så splittrad. Tankarna virvlar runt och jag har svårt att fokusera dem. Jag vet inte om det är trötthet som gör det. Kanske.

Här hemma pågår Det Stora Vårförfallet med ytor som behöver städas. I takt med att solen kommer fram mer och mer ser jag mer och mer.. damm. Solens framfart ger blöta vägar och med en hund hemma innebär det att det är sand lite överallt.. 

Jag försöker fixa med det jag orkar i alla fall. Ikväll går tvättmaskinen varm och jag har gjort ett gäng matlådor till maken. Jag ska även diska undan och vika tvätt innan jag går i säng. Så spännande är det här ikväll. Och alla andra dagar. Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.