Effektiv tisdag

Äntligen har jag gjort något annat än halvsovit i soffan en kväll! Efter jobbet gick jag en kort runda med Baloo och körde några styrkeövningar innan middagen. Sen har jag bakat tre sorters kakor till påsk och diskat undan. 

De här kakorna är gjorda på kikärtor! Kikärtor, jordnötssmör, kokossocker, honung och bitar av choklad. Ja, och lite bakpulver. Tänkte att det kunde vara bra att minska sockermängden lite över påsken. Jag tänker ändå äta mängder av godis! 

Nu ska jag planera vad jag ska handla inför helgen. Sen kan jag sova med gott samvete! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.