Lördagspeppen

Jag längtar efter att snön ska försvinna från min bakgård så vi kan 1) börja skrapa huset och därmed bli färdig med ommålningen snabbare samt 2) småpyssla lite i trädgården. (Det trodde jag aldrig att jag skulle säga).

pallkrage

Trötta kryddväxter i pallkrage förra sommaren.

När jag ska tänka positivt just nu tänker jag att det nu är ganska exakt två månader tills jag går på årets sommarlov/semester (de som är fackliga på vårt jobb menar att vi ska kalla det för semester eftersom det faktiskt är det, men hur härligt låter semester jämfört med sommarlov?) och att tiden fram till dess bara kommer försvinna eftersom det är så mycket andra lovdagar i maj och juni.

Jag vill ha ett par nya löparskor. Jag är dålig på att köpa kläder och skor till mig själv, men just med löparskor har jag faktiskt varit noga med att byta ut dem varannan säsong för att dämpningen och sånt ska fungera. Jag har provat lite olika märken och tycker att Reebok gör skor som passar bäst på mina fötter. Så jag ska väl börja leta reda på några skor som passar mig. Just i år hade jag tänkt satsa på en dyrare variant för att verkligen stötta upp mina fötter, men vi får väl se vad jag tycks ha råd med.

Snygga (opraktiska?) skor tänkta för löpning.

Nästa vecka ser jag fram emot att ta tag i min träning igen. Jag har haft för många dåliga ursäkter ett tag. Nu ska jag bli starkare och orka mer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.