Annandag påsk och tisdagen efter

Nu är det snart en vecka sedan det var påsk och imorgon väntar jobb igen efter en dryg veckas ledighet. Dags att berätta det sista om påskhelgen, tänkte jag!

Jag! (Bilden är från en annan dag i påsk)

Annandag påsk, alltså måndagen, hade min syster åkt hem för att jobba igen. Jag, Fredrik, mamma och pappa tog med oss hundarna för en sista skotertur. Vi körde några kilometer över sjön (är en rätt så stor sjö 🙂 ) och hamnade på ett rätt så vindstilla ställe. Tyvärr var vi tvungna att sitta med ryggen mot solen (…) men en del dagar är det bara sånt väder. Jag minns inte mycket av kvällen, mer än att jag gick och la mig väldigt tidigt.

Maken hade tagit ledigt även under tisdagen, så vi vaknade upp i stugan den dagen. Under natten hade mamma fått lite jobbiga besked om min mormor ❤  som vi fick höra då, när vi vaknade. Nu, några dagar senare, vet vi att allt har gått bra men då var det inte så roligt. Beskeden var dock inte så pass allvarliga att vi helt ställde in dagens planer.

På tisdagen åkte vi till Norge, bara en snabbis. Det tar cirka en timme till närmaste norska stad från vår stuga. Sen var vi ungefär en timme där innan vi körde hem igen. Vi handlade hem färg, som är mycket billigare i Norge än i Sverige. Mamma och pappa var tvungna att följa med för att vi skulle få ta med den till Sverige utan att begå ett brott. Det är nämligen begränsat hur mycket man får ta med per person. Jag vet att många inte bryr sig om sånt, men jag vill gärna följa de regler som finns. Så nu ska vi kunna måla huset i sommar!

Sen packade vi ihop stugan och åkte hemåt. Maken började jobba dagen efter och jag har varit fortsatt ledig. Imorgon kickar som sagt jobbet igång. Snart är det sommarlov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.