Mitt i veckan 

Onsdag idag och solen skiner! Jag har jobbat hela dagen och åkte förbi affären innan jag hämtade Baloo och åkte hem. Promenerade med Baloo och gjorde några styrkeövningar innan jag gjorde middag. Nu ligger jag i soffan och laddar för resten av kvällen. Har nämligen storslagna planer. Innan jag går i säng ikväll ska jag ha: 

  • Bytt lakan i sängen
  • Städat badrummet
  • Dammsugit upp all sand som hunden dragit in

Äntligen händer det lite saker på kvällarna. Måste vara det där ljuset som alla pratar om. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.