Friyay!

Äntligen är det fredag! Den här veckan har känts tung, mycket för att det har varit mycket praktiskt att fixa kring. Jag tror att det kommer släppa under nästa vecka, så jag lämnar den här veckan bakom mig nu och siktar in mig på helgen.

Just nu sitter jag på en buss på väg till den lilla staden vi bodde i innan vi flyttade till huset. Vi ska på middag/kalas hos min mans syster med familj. Hon har nämligen fyllt år. Sen åker jag med Fredrik hem eftersom han redan har sin bil på plats. 

Det blir skönt med en lite längre helg också. Däckbyte står på schemat, och mysiga middagar 🙂

Önskar dig en trevlig helg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.