En vanlig onsdag

Hej från en person som drabbats av den klassiska majdimman då huvudet inte riktigt lyckas hänga med i svängarna. 

Idag har jag jobbat, som vanligt, och sen haft fullt upp fram tills nu. Jag har gått en runda med Baloo och gjort styrkeövningar. Precis efter det kom mina föräldrar och hämtade mig och vår släpvagn som vi tog med till vår miljöstation för att slänga resterna av bron som revs för någon helg sedan. Sen hoppade jag in i duschen, lagade mat och åt middag. Har gjort matlådor av resterna och rättat elevuppgifter.

Nu ska jag tömma diskmaskinen, ta hand om dagens disk och sen slappa framför tv:n. Sen är det torsdag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.