Måndag v. 20

ÄR DET REDAN VECKA 20? skrek min kropp när jag skrev rubriken, fast jag har jobbat hela dagen och vet att det är vecka 20. Var det inte nyårsafton nyss, undrar min hjärna?

Måndagar brukar vara en matdag här på bloggen men inte idag. Den här veckan äter jag tråkmat eftersom jag inte har orkat handla och vi har massa mat i kyl, frys och skafferi som behöver ätas upp. Till helgen blir det roligare mat, för då kommer min man hem ❤

Istället tänkte jag berätta om dagen i snabba punkter. Jag har jobbat, som vanligt, och promenerat till och från jobbet. Ätit middag, vilat, varit ute på tomten en stund. Ryckte upp de döda blommorna från förra året och slängde bort. Sen tränade jag apport med Baloo en stund. Solen sken och det var riktigt jäkla härligt. En bra majdag med andra ord.

Kul att det också finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.