Snart kan vi börja!

De senaste helgerna har vi ju spenderat på husets utsida. Jag har skrapat huset och min man har fortsatt med diverse byggnationen. Den här helgen fortsatte på samma vis, med den stora skillnaden att vi faktiskt blev (nästan) klara! 

Nästa steg nu är att börja måla! Jag, som har gått hela vintern med lite magont inför den här ommålningen, börjar känna mig peppad och tror att det ska bli lite kul! Om inte annat kommer det bli roligt att se skillnaden mellan det vi har nu och det som kommer bli sen. 

Jag tror att en stor anledning till att det känns så roligt som det gör är att vi ska få mycket hjälp under nästa helg. Mina föräldrar, min syster och makens mamma ska komma hit och hjälpa till. Det kommer åtminstone bli trevligt under tiden. 

Nu väntar jag på långhelgen som kommer! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.