Kortvecka

Två dagar på jobbet och två kvällar i köket. Planering brukade vara min starka sida, och är väl fortfarande, men nu är jag lite mer laid back än förut. Tidigare hade jag nog börjat förbereda för tre veckor sedan men nu tycker jag två dagar innan räcker.

I köket har jag alltså förberett några måltider, bakat bröd och kakor till fikastunder. Det känns ändå bra. Klapp på axeln till mig. 

Annars är jag glad över vårvädret. Minns inte förra gången när vi hade så här många fina dagar i rad i maj. Får nog ta tillbaka det jag har sagt förut. På bilden är en nytagen bild av den snö som är kvar på vår tomt. När den är borta kanske jag kan säga att det är sommar? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.