Skön söndag

Kan inte direkt påstå att det har blivit så mycket gjort idag för min del. Jag sov dåligt i natt, så när jag äntligen somnade sov jag länge. Vet inte om det är en särskilt bra idé, tror att det kommer bli svårt att sova ikväll igen..

Jag drog igång ett fotoprojekt till bloggen men kameran fungerade inte som jag ville. Ska ge det ett nytt försök till helgen. Jag har målat lite mer och så gett mig ut på årets första joggingrunda. Det blev inte mycket till jogg, fick varva MYCKET med gång. Helt okej ändå, jag trodde det skulle vara mycket jobbigare med tanke på att jag inte har tränat kondition sen tjejmilen i september.. 

Summa summarum känner jag mig ändå rätt så nöjd med dagen. Nu har vi två lediga dagar kvar, vilken lyx! 

En reaktion på ”Skön söndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.