Mögeljakt, mobilspel och sommarkläder 

Tre saker just nu:

Jag har engagerat mina föräldrar i mögeljakt i min tvättstuga. De senaste dagarna har det nämligen luktat konstigt där inne och jag definierade det som mögel. Jag kunde bara inte hitta källan till detta. I min vilda fantasi tänkte jag till slut att det var vattenskada i golvet och att vi skulle få lägga x miljoner (ja, MILJONER) på att fixa till den. Både mamma och pappa konstaterade dock att det luktar målarfärg, möjligtvis lite avlopp, och absolut inte mögel. Jag fick dock en anledning till att städa tvättstugan! 

I helgen laddade jag ner ett spel till mobilen. Backpackers. Jag minns när jag var liten och spelade Backpacker junior hos en kompis på hennes dator. Det här är typ samma och nästan lika roligt. 

Det har blivit sommar och jag har inga kläder att ta på mig. Tydligen består min garderob till 90 procent av kläder i svart. Känner ingen inspiration där heller, dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.