Slutspurten

Mentalt har jag redan tagit semester, så det känns lite overkligt att gå till jobbet imorgon. I vanlig tid och allt. Men det är ju verkligen slutspurten nu, med tre dagar kvar till semester. 

Igår var jag och mamma till handelsträdgården och köpte blommor. Jag var ju där förra helgen men jag behövde komplettera lite. Köpte några typ balkonglådor som jag har sått rucola och grönkål i idag. 

Vi hälsade på mormor och morfar också. Sen kom maken hem och vi grillade till middag. Jag fick välja film igår och valde Music & Lyrics. Lagom på alla vis, tycker jag. 

Idag har jag som sagt planterat i mina balkonglådor. Jag har också tränat och gjort planer för sommaren. Testade Belugatacos till middag, vilket i princip gick ut på att göra en röra på belugalinser istället för köttfärs och sen hacka upp de grönsaker vi ville ha till. En rätt lagom söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.