Årets resa: Mallorca

I januari, efter att ha bläddrat runt på resor i över ett halvår, snubblade vi över en billig resa och bokade den. Det är bland det mer spontana jag har gjort i mitt liv eftersom jag inte har gjort så mycket research. Resan kommer gå av stapeln i slutet av augusti.

Vi ska åka till Alcudia på Mallorca. Vad jag har förstått så är det ett paradis för barnfamiljer och det ska finnas en jättefin och lång sandstrand där. Vi har bokat ett hotell för vuxna så jag tror att det kommer passa oss ganska bra.

alcudia

Det finns två skäl till att vi valde Mallorca:

  1. Jag ville gärna åka till Spanien
  2. Ju mer jag läste om ön Mallorca, desto mer insåg jag att det var dit jag ville åka. Mallorca verkar verkligen vara en plats för alla, där man kan göra lite av varje. Så, nu när jag har har börjat läsa på lite har jag kommit fram till att vi åtminstone ska göra tre saker:
  • Besöka marknaden och gamla stan i Alcudia
  • Göra en dagsutflykt till Palma
  • Shoppa i Inca

Jag vill ju hinna vara ledig också. Om man varvar planerna ovan med sol och bad så tror jag att det kommer bli en alldeles utmärkt semester!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.