29 juni i backspegeln

Idag är det den 29 juni 2017, jag jobbar extra på min semester och solen skiner ute. Så här har det här datumet sett ut de senaste tre åren:

2016 är junis sista inlägg från den 27 juni, då vi nyss hade varit uppe i fjällen och jobbat med min systers nybygge. Sen hade jag ett litet blogguppehåll till mitten på juli.

2015 var jag en väldigt flitig bloggare just det här datumet. Jag skrev ett inlägg med veckans matsedel (kul att matsedeln har hängt med ända sen dess) och jag skrev ett annat inlägg där jag berättade det senaste. Då hade vi nyss kommit hem från vår bröllopsresa till Kroatien. Jag drar av inlägget slutsatsen att 29 juni var en måndag och att det var dåligt väder ute.

20150621_093626

En favoritbild från Kroatien.

2014 bloggade jag inte från just den 29 juni, men dagen efter hade jag sommarlov, och var lite uttråkad eftersom min man jobbade på annan ort den veckan. Hehe, idag jobbar han alltid på annan ort och jag har blivit bättre på att utnyttja kvällarna. Hade velat vara ännu bättre dock. 1 juli åkte min syster och jag på IKEA, jag minns den trippen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.