Månadssammanfattning: juni

Månaderna swishar förbi, nu har även juni passerat, vilket i sin tur betyder att halva 2017 också har passerat! Ibland vill jag bara stanna tiden för att jag inte hinner med. Men det går ju inte, det är bara att hänga med och försöka njuta av tiden istället, och så klart minnas vad man har varit med om. Dags för en sammanfattning av månad nummer 6 2017!

Så här sammanfattar jag juni med tre ord:
nostalgi, sorg och ledighet

Det bästa som hände i juni:
Skolavslutningen. Det är lika fantastiskt varje år, och jag blir så nostalgisk. Att höra Den blomstertid nu kommer skriker sommarlov för mig (och säkert för många andra).

20170616_133639

Det sämsta som hände i juni:
Morfars sjukdom. En annan sjukdom i närheten. Ett dödsfall som drabbade min kollegos hårt.

En komisk händelse:
Häromdagen när jag skjutsade runt min syster. Precis samtidigt som jag höll på att backa ut från parkeringen kläckte hon ur sig ”Du borde ha som krav att er nästa bil ska ha en backkamera!” Det fick i alla fall mig att tolka det som att hon tyckte att jag var dålig på att backa. Hon har dock försäkrat mig att så inte är fallet 😉

Det här har jag tänkt mycket på den här månaden:
Liv och död och sommar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.