Positiva listan

När jag ska tänka positivt just nu tänker jag att det bästa är att jag inte behöver det precis just idag. Den här helgen är den roligaste på hela året om man bor där jag bor, och i år ska jag njuta av den!

Jag vill ha lite mer sommarkläder och lite mer städmani. Har just nu få sommarplagg och ingen städmani.

Nästa vecka ser jag fram emot min första hela lediga semestervecka! Jag ska verkligen satsa på mig själv: att må bra och göra roliga saker som jag inte tycker att jag hinner annars. Ni får ju så klart följa med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.