Finaste helgen på länge

Den här helgen är det marknad och festligheter hos oss, och det är en riktig hemvändarhelg då man kan träffa personer som inte längre bor här. Här är en snabb sammanfattning av helgen:

FREDAG:

Maken kom hem från jobbet närmare sex. Vi begav oss till deltävlingen i Watercross, vilket är när man kör snöskoter på vatten. Det är det enda motorrelaterade jag är intresserad av och jag är chockad över hur kul jag verkligen tycker att det är. 

Vi köpte middag i en paus mellan heaten. Vädret var galet bra, med gassande sol ända till niotiden. Jag tog typ inga bilder men här är ett inlägg som jag gjorde för några år sedan. 

LÖRDAG:

 Efter en sovmorgon gjorde vi oss i ordning och begav oss ut på marknaden. Träffade trevligt folk, kikade i marknadsstånden och åt god lunch från en food truck. 

På eftermiddagen fikade vi hos mina föräldrar ett par timmar. Deras altan är helt ljuvlig på varma sommardagar. Jag och Fredrik hade en väldigt lugn början på kvällen. Vi grillade och åt middag hemmavid. I solen. Satt och pratade hur länge som helst. Sen hade vi en liten danskurs i vardagsrummet och slutligen gjorde vi oss i ordning för att gå ut. Ett antal timmar med dansband, livemusik och samtal med människor senare vandrade vi hem i sommarnatten. 

Älskar ljuset när man går hem mitt i natten.

SÖNDAG:

Eftersom vi somnade sent hade vi ställt en klocka och gick upp för att städa. Haha, där fick vi för att vi skjutit upp städningen. F:s syster och hennes familj har varit här idag. Vi mötte upp dem för lunch och spenderade många timmar på marknaden och vid karusellerna. Middag hemma hos oss fick avsluta en trevlig dag. 

Jag har inte många bilder att visa, som alltid när man har haft så himla roligt att man har glömt bort att kameran ens finns. Det är såna här dagar som ger energi! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.