Mitt mest lästa inlägg i år … so far

Förra veckan passerade vi halvårsgränsen för det här året. Det har jag redan skrivit om, så jag ska inte orda mer om det. Av nyfikenhet kollade jag in mina mest lästa inlägg för det här året och blev lite förvånad. Jag trodde nog att något av mina inlägg om Kroatien (detta till exempel) skulle vara allra överst på listan.

tjälknöl

 

Istället är det mitt inlägg om hur man gör en norrländsk tjälknöl som ligger i topp. Så kul, tycker jag! Det är enkel mat som jag borde laga oftare känner jag nu. Jag tipsar i inlägget om rödvinssås som tillbehör till, men det kan man så klart välja lite som man vill. Ska bli kul att se om inlägget är i topp även i slutet av året!

En reaktion på ”Mitt mest lästa inlägg i år … so far

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.