Hellediga dagar

Fyra lediga dagar i sträck och jag känner mig så nöjd med mig själv. Det är så skönt att känna att jag hinner med saker och ändå hinner vara ledig mellan varven. Vad har jag hittat på i veckan då? Det går att dela in i några punkter:

Min skrivbordshörna
Som jag berättade i tisdags har jag planer för att ordna upp min kontorshörna. I veckan har jag målat klart skrivbordet, tapetserat fyra våder där skrivbordet ska stå och även tapetserat insidan av skrivbordslådorna. Det sistnämnda var verkligen inte lätt och jag är inte hundra procent nöjd, snarare 80 procent. Har även målat en anslagstavla i samma färg som skrivbordet.

Mallorcaresan
Jag har ordnat med en del praktiska saker gällande vår resa till Mallorca. Kollat vad vi behöver ordna osv. Har också börjat göra lite research för att få en så bra resa som möjligt.

Hemmafix
Har bakat bröd, tvättat tvätt, städat ugnen och mikron samt handlat. Förutom tvätta tvätt och handla som jag gör annars också har det känts skönt med lite tid till annat sånt fix. Jag har dock konstaterat att det är lika stökigt i huset nu som det brukar vara en torsdag när jag har jobbat. Det är alltså inte stökigt för att jag inte hinner städa, det är för att jag inte prioriterar städning.

Och så har jag gått flera hundpromenader varje dag, lagat middag med allt vad det innebär och lyckats få till några träningspass. Älskar ledighet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.