Vila och Harry Potter

Idag har jag haft en riktigt lugn dag. Planen för dagen var att städa huset och det har jag gjort. Annars har jag mest skrotat på, läst böcker och surfat på nätet. Vädret är vackert men ändå kallt i skuggan. Det fick bli ett mellanmål i solen, sen gick jag in igen. Den där riktiga sommaren verkar inte vilja komma.

Men det är rätt skönt med såna här dagar också. Jag hoppas att även hjärnan ska varva ner snart. Helt ärligt har jag lite svårt att släppa jobbet,och då blir det ju ingen semester.

Har förresten bestämt mig för att läsa ut Harry Potterboken som är skriven på spanska. Har kommit fram till att om jag läser att kapitel om dagen borde jag vara klar om tio dagar ungefär. Så var det ur världen, i så fall!

Well, det är helg nu i alla fall. Fredrik är hemma igen. Hoppas på en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.