Veckans matsedel v. 28/2017

Industrisemester idag alltså. Antar jag, det brukar vara v. 28. I veckan har jag inte så många planer. Jag ska måla en hylla, men annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det brukar lösa sig ändå. 

Jag vet i alla fall att jag inte ska laga så mycket mat. Skickade med Fredrik typ tusen matlådor i morse så han har mat fram till semestern. 

Så här tänker jag mig veckan:

Vegetarisk tacopaj

Idag äter jag resterna från Bambis vegetariska tacopaj. Vi åt den till middag igår och den var god. Ni måste testa! Den räcker även till lunch imorgon. 

Hummussallad med myntadressing

Typ världens godaste sallad med recept från Ännu mera vego. Rör ihop den till middag imorgon  och äter både onsdag och till lunch på torsdag. Den är så god att man gärna äter den flera dagar i rad.. 

Omelett 

På torsdag slänger jag ihop en omelett som jag kan äta även till lunch på fredag. Det blir lagom avancerat och lagom mycket mat.

Tacos

På fredag när min man kommer från jobbet serverar jag tacos. Det är ändå bästa fredagsmaten, eller? 

Grillade revben med något..

Hade ju tänkt grilla revben förra veckan men hittade inga i affären. Istället blev det entrecote, som inte var helt fel. Nu blir det i alla fall revben och klyftpotatis med någon god sås. Jag tänkte antingen göra egen pepparsås eller någon variant på mangoraja. Det blir lördagsmaten! 

Ljummen sallad med brie och persika

Ännu en sallad från min favorit av alla kokböcker. Det här kanske blir min nya favorit, för brieost är ju aldrig fel? Det blir bra söndagsmat tror jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.