En liten utflykt

Idag har jag inte gjort så mycket. Gjorde vanliga saker här hemma fram till halvtvå ungefär. Då satte vi oss i bilen och drog iväg mot vår gamla hemstad, där maken fortfarande jobbar och all hans familj bor.

Jag kom fram någon timme innan F slutade jobbet så jag passade på att gå i några affärer. Hittade inte det jag skulle ha utan det enda jag fick med mig var avmaskningsmedel till Baloo.

Sen hängde vi i lägenheten, väntade in Fredrik och så åkte vi hem till hans pappa med sambo och åt middag. Supergod mat. Vi avslutade med att rasta Baloo i skogen och titta på bekantas hus innan jag och Baloo körde hem igen. Nu ligger jag i soffan med en bok. Imorgon är en ny dag!

For my non-Swedish readers: This entry is about my Wednesday, when we had dinner at my husband’s dad’s house. Among other things.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.