Weekend at my sister’s

I fredags tog jag med mig Baloo och körde till min systers stuga. Vi hade en mysig fredagskväll med godsaker framför tv:n medan vi surrade om än det ena än det andra. 

På lördagen klev vi upp och skjutsade Baloo till mamma och pappa i deras stuga. Sen körde vi till Tärnaby och gick på marknad. Vi började med det obligatoriska: en souvaskebab. Alltså ett pitabröd fyllt med souvas, sallad och dressing. Det blir typ inte sommar om man inte har ätit souvaskebab på marknaden i Tärnaby!

Solen sken och vattnet glittrade. Vi gick några varv och sen köpte vi med oss fika hem. 

Vi åkte tillbaka till hennes stuga och bjöd några släktingar på fika för att visa upp stugan. Den här ju bara varit klar sen i oktober så alla har ju inte hunnit se den. Sen åt vi middag med mamma och pappa, tog med oss Baloo och åkte tillbaka. 

Hela lördagskvällen ägnade vi åt att skruva ihop en stor garderob som skulle stå i hallen. Med en liten paus för att hämta energi så gick det ganska bra. Vi gick och la oss strax efter tolv, men då stod garderoben där. Kände mig så nöjd!

Idag fortsatte vi med garderoben. Pappa kom förbi och hjälpte till att sätta fast handtagen på garderoben, vi fixade med hyllplan och så satte vi upp saker i hennes sovrum. Och så fikade vi i solen.

Efter middagen körde jag hem igen och nu laddar jag för semester med min man. Hoppas att din helg var fin!

For my non-Swedish readers: This blog post is about my weekend, which I spent with my sister in the Swedish mountains. We have visited a market, put together IKEA furniture and enjoyed the sun.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.