Weekend in Stockholm

Hallå! Söndag igen, solen skiner och jag tänkte ge mig in på en liten sammanfattning av min helg. Jag har nämligen varit i Stockholm med en av mina kompisar. Här är vad vi har gjort:

Stan/shopping

På fredagen hade vi tur och fick checka in på hotellet redan vid lunchtid. Vi lämnade väskorna där och åkte in till Drottninggatan och gick i affärer. Jag köpte ganska mycket kläder, men bara sånt jag behöver och nästan bara i bra material. Hittade ganska mycket i linne, till exempel. Ska visa ordentligt sen.

Gamla stan

Både igår och idag spenderade vi väldigt mycket tid i Gamla stan. Igår gick vi in i varenda liten butik i hela området ungefär. Idag promenerade vi i trånga gränder och åt glass i solen. Gamla vackra hus, kan det bli bättre?

Konsert med Robbie Williams 

Huvudanledningen till att vi överhuvudtaget var i Stockholm var för att gå på konsert med Robbie Williams. Det var min kompis som väldigt gärna ville gå, men jag har ju mer eller mindre växt upp med hans musik så jag tyckte också att det var så roligt att vara på. Han var verkligen jättebra, både en sångare och en underhållare. Konserten var i Tele2 arena och det var väldigt mycket folk. Jätteroligt! 

Bildbevis.

Så här såg jag ut igår kväll. Tunikan jag har på mig är ett så kallat ”säkert kort” som funkar i alla lägen.

Nu har jag landat hemma igen fulltankad med härlig energi. Vi har i princip pratat non-stop sen fredag morgon. Att umgås med vänner är ändå något speciellt! 

Hoppas att du har haft en fin helg! 

For my non-Swedish readers: I have spent this weekend in Stockholm with one of my friends. We have been shopping, visited the Old Town and been to a Robbie Williams concert

En reaktion på ”Weekend in Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.