Åre 2017 – Tuesday

I tisdags vaknade vi upp i en hotellsäng och började dagen med att äta hotellfrukost. Sen åkte vi iväg till liften, så klart. Maken ville inte missa en sekunds cykling. Jag köpte en enkeltur och följde med honom i liften upp.

Här är jag. Så himla rädd att tappa ner mobilen, haha. 

I andra änden satt min man. Han var nöjd.

Sen skulle jag gå en runda tvärsöver fjället och komma tillbaka får jag började. Jag hade lite svårt att förstå var jag var men jag gick några timmar och tog lite bilder i alla fall. Utsikten var fin. 

Där nere klev jag av liften.


Vi möttes upp och åt en sen lunch tillsammans. Sen åkte maken upp i backen igen och jag promenerade tillbaka till hotellet. Tog en dusch och läste i en bok. 

På kvällen gick vi upp till byn och åt middag på Parkvillan. Tagliatelle med tomat, zucchini och rucola, samt mycket parmesanost och mozzarellaost. Vi kunde sitta utomhus! Rätt så mysigt.

Sen gick vi tillbaka till hotellet och slocknade rätt fort. Frisk luft och rörelse har den effekten!

For my non-Swedish readers: On our second day in Åre I followed my husband up to the mountains and took a walk up there. After a late lunch I returned to our hotel, took a shower and read a novel. In the evening we had dinner at a great restaurant and fell asleep early.

2 reaktioner på ”Åre 2017 – Tuesday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.