Holiday Club i Åre

Förra veckan vaknade vi upp på hotell Holiday Club i Åre. Ett jättebra hotell som jag verkligen rekommenderar för den som vill åka dit. 

Vi hade ett dubbelrum som även kunde användas som familjerum. Rummet var stort, med en del som innehöll två sängar, samt en del med en liten soffgrupp och tv. Soffan kunde man bädda ut till två bäddar. Självklart fanns det också ett badrum.

Vi valde ett rum med utsikt mot Åre by. Ganska fint om du frågar mig. Åt andra hållet såg man sjön och ett fjäll, det var säkert också fint. Vi föredrog dock det här. Enda nackdelen var väl att vi hörde alla utrop från järnvägsstationen, men det kan jag faktiskt leva med. 

Frukosten var helt outstanding. I priset ingick inträde till både bad och gym, vilket vi tyvärr inte hann utnyttja. Nästa gång! Dessutom fanns två restauranger, spa och minibutiker inne i hotellet. Superbra alltså!

For my non-Swedish readers: When we were in Åre last week we stayed at the hotel Holiday Club Åre. Big rooms, great breakfast and a lot of things to do indoors make us recommend it!

2 reaktioner på ”Holiday Club i Åre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.