Hello Friday

Då var det fredag igen. Det känns märkligt att tänka sig att vi för en vecka sen spenderade sista dagen i Alcudia och att jag sen dess har hunnit med en tripp till IKEA, inreda klart kontoret och så jobba fem dagar?

Utöver att jobba fem dagar har jag haft en del ganska intensiva kvällar också. Det blir bra med helg nu! 

Baloo har varit ensam hemma idag. Jag körde hem på lunchen för att rasta honom och då var han så glad när jag kom. Det gjorde nästan ont i hjärtat. I vanliga fall är han ju på ”dagis” hos min pappa som inte jobbar längre men idag är pappa på andra äventyr. I alla fall fick han vara ensam några timmar till, tills jag slutade klockan två. Då var det en trött Baloo som mötte mig i dörren. Så han har nog inte lidit så mycket utan sovit bort tiden.

Nu myser vi i soffan ett tag. Fredrik kommer någon gång mellan  halv sex och sex, så då blir det tacos och soffkväll tror jag.

Friday. These past seven days I have been in Mallorca, gone Home, shoppen åt IKEA and worked för five Days. My dog and I are finally resting and awaiting the rest of the weekend. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.