My New Home Office

Så, förra helgen blev det en snabb sväng på IKEA (tror faktiskt aldrig vi har sprungit igenom stället så fort, just saying) och på söndagen färdigställde vi min (vår) kontorshörna. Eftersom jag jobbar en del hemma så är det i första hand jag som behöver en kontorshörna, men så klart får ju andra vara här också 😉

Så här blev det alltså. Min farfars gamla skrivbord som jag målade om tidigare i år, en anslagstavla målad i samma grå färg och så en ny hylla (IVAR från IKEA) som jag också målat i samma nyans. Hyllan ska förvara våra bärbara datorer och skrivaren, bland annat.

På väggen hänger ett tidningsställ från IKEA, och det ska hjälpa oss att sortera posten bland annat. Skrivbordslampan fick jag av mina föräldrar när jag flyttade hemifrån, ljusstakarna är en present från min syster och är tänkta att göra det lite mysigt. Mysigt blir det också av ljusslingan som jag också har köpt på IKEA.

Min tanke var att det här skulle bli ett billigt projekt, men det gick inte riktigt vägen 😉  Skrivbordet är som sagt ärvt, tapeten köpte jag billigt av en kollega och både anslagstavlan, ljusstakarna och skrivbordslampan hade vi redan. IVAR-hyllan köpte en kollega när hon var iväg tidigare i sommar och det var tänkt att vara det enda nyköpet, tills jag kom på att jag behöver en skrivbordsstol. Blev så kär i den där. Och så en ljusslinga och ett tidningsställ på det. Totalt blev det ett par tusenlappar ändå. Men vi har sparat mycket på att använda färg och lim som vi redan hade och så där, så totalt sett är det ett billigt projekt.

Nöjd är bara förnamnet i alla fall. Har spenderat flera kvällar vid skrivbordet den här veckan bara för att det är så mysigt.


After a quick visit at IKEA we could finally finish my (our) new home office. I am so happy with it!

3 reaktioner på ”My New Home Office

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.