Efficiency

Dags att sammanfatta helgen. Helgen började med att vi såg filmen Gone Girl på tv i fredags kväll. Den var så bra, ända fram till slutet. Ska inte spoila något men både jag och F kände oss rätt så arga över att vi hade hållit oss vakna halva natten för att se färdigt och så slutade den så där? Ja, sevärd var den i alla fall ända fram till den sista minuten så jag rekommenderar den ändå.

Den här helgen har jag gjort så mycket av sånt där tråk som liksom hänger över en och behöver göras. Igår putsade jag alla fönster på bottenvåningen, både in- och utvändigt. Till och med garagefönstren fick sig en omgång, om än bara på utsidan. Någon måtta får det väl ändå vara. Sedan bytte jag gardiner i typ alla fönster, till och med i tvättstugan. Det tog typ hela dagen, med avbrott för fika, och min kropp var så trött, så trött igår kväll. Jag somnade i soffan, mitt i en annan film som jag faktiskt tycker är jättebra. Skönt ändå, att kunna göra det.

maj175

Dessa byttes ut mot ett par svarta, mer höstiga gardiner. Älskar fåglarna, dock!

Idag har jag spenderat hela dagen inne i mitt kontor. Jag har organiserat om bland våra pärmar med viktiga papper så att vi ska få ett system som faktiskt tillåter att man kastar bort papper ibland. Som vi har haft det så här långt har vi åkt och köpt nya pärmar när de andra har blivit fulla, men planen nu är att man aldrig ska hamna där. Det frigör också utrymme i bokhyllan. Snart är hela min makeover av kontoret klar, nu är det bara att rensa och möbler om i bokhyllan som är kvar att göra. Det känns skönt i själen, faktiskt.

Förutom ovan nämnda saker har jag veckohandlat idag, igår var vi ute i några affärer på förmiddagen och så har vi haft det allmänt trevligt. Jag älskar hösten och myset som kommer med det!

Hoppas att din helg har vart fin!


Hope that your weekend has been good. I have been doing things that have been on my to do-list forever, such as cleaning the windows and changing the curtains on the bottom floor, and today I have been organizing all of our important paperwork (you know, bills and stuff). At least my soul feels a bit more satisified than before.

En reaktion på ”Efficiency

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.