Veckans matsedel v. 38/2017

Ny vecka, ny matsedel. I veckan är det fortfarande Paleo som gäller, även om jag inte är stenhård på att allt ska vara Paleo. Onsdagsfikat på jobbet kompromissar jag inte med, till exempel. Jag märker dock ändå lite skillnad i hur jag mår efter bara en vecka, så jag fortsätter en vecka till. Så här ser menyn ut:

Vegetarisk panna
Wohoo, jag lyckades få till en köttfri måndag. Här blandar man ihop grönsaker som zucchini och aubergine med en tomatsås och några stekta ägg tror jag? I alla fall, vegetariskt!

Fisk i ugn med zucchinisallad
Den här gången valde jag Alaska Pollock, och så får vi se vad jag tycker om det sen. Saker som sköter sig själv i ugnen är en ganska bra mat för mig eftersom jag då hinner städa bort disken medan middagen blir klar. Då kan resten av kvällen ägnas åt annat.

Ratatouille
En till vego-rätt. Just ratatouille har jag tänkt att jag ska prova laga länge eftersom jag inte riktigt vet hur det smakar, så det passar ju perfekt. Uppenbarligen är det low carb, i alla fall. Eller så är det här en low carb-variant.

Laxsallad med chilimajonnäs
Kallrökt lax, avokado, ägg och grönsaker låter som en bra fredagsmiddag. Eller hur?

Fajitaskyckling med tillbehör
Man äter ju inte bröd i paleo (gråtemoji) så här steker jag fyllningen till mina fajitas och serverar den med typ guacamole, tomater och andra grönsaker. Det blir nog gott ändå!

Stekt kött med vit- och grönskålssallad samt chilimajonnäs
Den där chilimajonnäsen igen.. Eventuellt smaksätter jag den med något annat än chili. Lite variation är ju alltid bra. Köttet köper jag på fredag så vi får se vad de har hemma då som är någorlunda billigt, och så äter vi kål till. Det blir gott!

Vad äter du i veckan?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.