Höstmörker, indeed

Oh my, vad det mörknar tidigt om kvällarna nu. Jag gillar ju mörkret egentligen och tycker att det är mysigt, men det bidrar definitivt till att kvällarna känns kortare. Jag gläds i alla fall åt att jag har blivit bättre på att utnyttja mina kvällar!

Den här veckan har jag haft en jobbkväll och två kvällar då jag har ”gjort vad jag vill”. Just nu innebär det att skriva. Åh, vad jag önskar att jag var mycket bättre på att skriva än vad jag är. Jag vill skriva fantastiska romaner och få dem utgivna i hela världen. Där hamnar jag nog aldrig, men jag har i alla fall kvar skrivglädjen.

Nu är det snart två år sedan jag blev helt färdig med min lärarutbildning och jag börjar fundera på att läsa någon kurs. Bara för att det är kul. I så fall kanske jag riktar in mig mot skrivande.

Andra tankar idag: Det vore gott med en brownie, jag är ovanligt trött i veckan och snart är det helg igen.

I have been better at using the evenings more efficient (read: not fall asleep in front of the TV). Right now I’m in a writing mood and I wish that I was so much better at it than I am, so I could publish great novels. Maybe I will take a class in writing eventually, we’ll see.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.