Den 21 september i backspelgeln

Idag är det torsdag den 21 september och förutom att jag jobbar så har även bilen tid för besiktning idag. Torsdag innebär en throwback, så vi tittar på vad som har hänt den här dagen de senaste åren.

Förra året, 2016, hade jag en temavecka här på bloggen, med en massa inlägg från vårt bröllop. Just den här dagen publicerade jag ett inlägg om våra kläder på bröllopet.

klanning-2

2015 presenterade jag min plan för hur jag skulle fortsätta plastbanta mitt kök. Jag tittar på den listan nu och måste säga att jag nästan är i mål. Fryspåsar är min stora nöt att knäcka, jag vet inte hur jag ska klara mig utan dem..

Den 21 september 2014 var vi inne på upploppet inför bröllopet! Dagen innan hämtade jag klänningen och vi köpte snacks, dricka och ”annat småplock” inför den stora dagen. Enligt det här inlägget skulle jag provsminkas just den 21 och baka mer bröd. Åh, det var sjukt stressigt men också så himla roligt. Jag längtar tillbaka ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.