Drömmar och segt huvud

Idag har jag ett väldigt segt huvud. Jag hoppas att det inte är en förkylning på G, för det orkar jag inte riktigt tror jag. Veckan har i alla fall kickat igång. Jag har rätt lugna måndagar vilket jag tycker är tacksamt. F har varit hemma från jobbet idag så vi har haft ett ”normalt” liv ikväll, med middag tillsammans och så där. Vi har betalat räkningarna också, haha. Väldigt normalt.

Jag drömmer om den dagen F kan jobba här där vi bor och slipper veckopendla. Det skrev jag nog igår också. Just nu har jag haft en period då det har känts tungt att vara ifrån varandra. Dessutom kommer snart vintern, och med det kommer till exempel all snöskottning som är rätt tungt att behöva ta själv. Missförstå mig rätt, jag tycker egentligen om att skotta snö, men vissa perioder kan det alltså vara heldag jobb, gå hem med Baloo, laga middag, diska, skotta snö och sen gå och lägga sig ungefär. Det hade varit enklare om man kunde dela det på två, så klart.

Andra drömmar vi har är en egen stuga i fjällen. Jag blir ibland grön av avund över min systers bygge. Vi tycker ju om att vara där uppe så något eget hade varit underbart. Priserna är inte att leka med tyvärr, så än så länge är det bara en dröm. Igår satt vi i alla fall och fantiserade om att bygga en stuga. Jag gillar verkligen den här stugan från Skidstahus:

skidstahusskidstahus2.1

Knappt 70 kvadratmeter men ändå tre sovrum, badrum och en rejäl storstuga. Ett stort plus är förrådet som är precis på entrébron. Ska vi bygga blir det nog något som liknar det här!

Drömmar och fantasier är det som driver oss, är det inte så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.