Läderbröllop ❤

Idag, den 27 september 2017, är det åtta år sedan Fredrik och jag blev ett par. Det är också tre år sedan vi gifte oss.

Fredrik är den mest fantastiska människa som jag träffat och jag är väldigt tacksam över att jag får dela mina dagar med honom. Jag hoppas på många fina år tillsammans!

vigsel

Här har jag skrivit om vigseln, och här om det finaste ögonblicket på vår bröllopsdag.

Tre år som gifta betyder läderbröllop. Vi har köpt presenter i läder, men fått välja vår egen själva. Jag valde en handväska i svart skinn. Maken en plånbok i brunt skinn. Vi köpte dem på Mallorca, där fanns läder överallt. Det är inga märken men ska inte vara märkeskopior heller utan märkeslösa produkter. Skinn håller ju väldigt länge så det känns som hållbara val, ur miljösynpunkt. (Hoppas bara att djuren haft det någorlunda drägligt…).

Eftersom det är en vanlig onsdag blir det inte mycket firat idag. Vi tänkte ta en trevlig dag tillsammans på lördag istället. Det blir mysigt!

 

5 reaktioner på ”Läderbröllop ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.