Den 5 oktober 2012

Åh, gulle jag. Jag gick in på min gamla blogg för att se vad jag hade för mig det här datumet för fem år sedan. Vad mycket som hinner ändras ändå på fem år? Vill ni veta vad jag gjorde? Ni får veta oavsett:

Jag gladdes åt att Fredrik skulle komma hem över helgen. Uppenbarligen var den 5 oktober en fredag. Under den här perioden bodde jag i Östersund och han jobbade 30 mil bort. Det var bra mycket tuffare än så som vi har det nu!

Jag var glad för att han skulle ha med sig våra sängbord. Våra sängbord är ett par brunsvarta MALM från IKEA, och de fyndade vi på Blocket i Umeå. Älskar dem fortfarande och har kompletterat med en byrå.

Jag hade träningsvärk i låren orsakat av mitt livs andra spinningpass. Uppenbarligen var jag förhindrad att gå på det pass jag egentligen ville på grund av ett seminarium som låg så sent att det krockade med mitt vanliga gympapass på Friskis. Istället gick jag på lunchspinning. Åh, jag minns det här!

Tydligen var det den här hösten som Xfactor sändes, för jag nämner att jag skulle titta på det under kvällen. Kommer ni ens ihåg Xfactor?

Bara fem år sedan jag satt i min lägenhet i Östersund med delvis ångest över examensarbete. Samtidigt minns jag att jag kände mig så fri den hösten eftersom jag styrde så mycket över min tid själv. Kan på ett vis sakna det idag. Jag ser också hur långt vi har kommit sen dess. Tänk examen, två flyttar (till hus!) och mer vuxet, på något vis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.