Fredag eftermiddag 

Åh, idag släpps en ny kollektion av Underbara Claras klädmärke Miss Clarity och jag vet redan nu att jag inte kommer unna mig en sådan. Men jag kan ju ändå lite lätt avundsjukt längta efter att äga en.. 

Well, jag har unnat mig lite fredagsshopping. En deo, en tvål och bomullspinnar på Lapland Eco Store. Jag älskar tvålarna från Malin i Ratan (som är närproducerade för mig). Mina handeksem har varit mycket bättre sen jag började med dessa tvålar.

Fredag, hörrni! Det verkar bli ännu mer regn i helgen. Jag funderar på att bjuda min man på fika imorgon. Kanske. Vi brukar fastna i projekt så det glöms bort, men man kan ju prova. 

Är så glad att jag städade igår kväll. Det är fint att det känns rent inför helgen. 

Ha en trevlig helg.

Friday! I’m dreaming about buying a dress from Miss Clarity, but I know I won’t. Instead I bought hygiene products and feel glad about my clean home. Have a nice weekend! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.