Framsteg

Jag är så lättad över att kunna säga att Baloo blir bättre och bättre för varje dag. I morse mötte han mig när jag klev upp och viftade på svansen. Tidigare dagar har han legat på golvet tills jag har sagt att det är dags att fara. Mitt älskade hjärta, det kommer nog att gå bra det här ❤

Nu är jag ledig resten av veckan. Det känns skönt. Jag har inga direkta planer. Innan hade jag tänkt fixa med köksbordet men jag tappade lusten när det blev som det blev med Baloo. Men att bara ta det lugnt är ju också en sysselsättning. 

Är så spänd just nu. Testar ett recept på rödbetsbiffar som ska hålla ihop lika bra som köttfärs. Jag hoppas på det. Ha en trevlig kväll!

Four days ago my dog injured himself when he was about to jump into the  car. He couldn’t walk for a while but pur veterinarian couldn’t find any fractures. He is supposed to rest for a couple of weeks. I can already see that he is getting better. Also: Four days free from work with no plans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.