Allhelgonahelgen 2017

Igår hade vi egentligen planer tillsammans med vänner som blev inställda. Istället för att umgås med dem tog vi bilen till en grannort och gick i lite affärer.

Första anhalt var MIO, bara för att. Jag älskar möbelaffärer. Vi fastnade vid fåtöljavdelningen och kom fram till att vi nog ska ha två fåtöljer på övervåningen sen. I det framtida biblioteket/allrummet.

Vi fastnade för den här. Elin hette den, och fotpallen ingick. Vi får se om det fortfarande är den som står överst på listan när det är dags att inreda där uppe.

Sen gick vi en sväng på ICA. ICA? Tänker ni nu, det hör jag. Det är nämligen så att ICA där har ett helt våningsplan med kläder, skor, heminredning, leksaker, böcker och så vidare. Som Ica Maxi? tänker ni nu. Ungefär, fast med saker från Orrefors bland annat. Det är vi inlandsbor inte bortskämda med!

Sen fikade vi var sin macka på ett café med utsikt över centrum. Ganska mysigt. Vi hann in på en jakt- och fiskebutik (inte mitt val) innan vi körde hem igen. En ganska lagom dagsutflykt/dejtdag. Ungefär 45 minuter med bil har vi dit så det är ju ingen jätteresa.

På kvällen bjöd vi Fs bästa kompis på middag och kladdkaka. Det var trevligt det också.

Idag startade jag dagen med att åka till gymmet. Har aktiverat mitt gymkort från och med idag, så nu ska jag försöka bli bra på att träna igen.

Typ så här såg jag ut efteråt. Har hört att man ska ta selfien innan man tränar men det glömde jag. Älskar byxorna, från Röhnisch. Toppen är en billig, men skön, från H&M. Träningskläder känns som något som är svårt att köpa i hållbara material dock?

Resten av dagen har varit en blandning av ta det lugnt och vardagsfix. Ni vet, handla och så. Nu ska jag laga middag och avsluta helgen. Hoppas att din helg var fin!

A summary of the weekend. Yesterday we visited another town and looked at furniture. Today I started my dag at the gym and have had a calm day since then.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.