Baby, I just wanna dance

En fin fredagseftermiddag blev det till slut, trots att jag jobbade över en stund. Maken kom hem tidigare än vanligt och vi hann prata ikapp ordentligt. Nu sitter jag och planerar för årets julpyssel (vi ska ha traditionsenlig pysselkväll hemma hos en kollega – tredje året i rad!). Ska visa till veckan vad jag planerar att pyssla med i år.

Planerna för helgen är få, men den här tiden på året känns det ganska bra. Imorgon har vårt bibliotek lördagsöppet så jag tänkte nog gå dit, faktiskt. Och så ska jag laga Pulled Pork hela dagen. På söndag blir det farsdagsmiddag hos mina föräldrar. Mamma ska göra palt, som jag längtar jättemassor efter! Minns inte när jag åt riktig palt sist..

Jag ska också ta mod till mig och beställa efter ett paket med slalomskidor och pjäxor, och hyra den här säsongen. Vi tänkte ju bli slalomåkare i vinter, hehe.

Vad har du för planer?

My plans for the weekend: Visit the library, make pulled pork for dinner, order a set of skis and have Father’s Day Dinner at my parents’ house.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.