Friends, photoshoot and laziness

Ytterligare en helg är till ända, och vi har haft en bra sådan. Igår hade vi en lugn start på dagen, såg skidåkning på tv och gick en promenad med Baloo. Sen packade vi in oss i bilen, lämnade lilleman hos mina föräldrar och körde till ett kompispar som bor i vår förra stad.

Vinterbild från promenaden.

Där blev vi bjudna på middag och fick prata, prata, prata i flera timmar. Halv tolv var vi tvungna att avbryta trevligheterna för att komma i säng i någorlunda vettig tid. Kvart över ett slöt jag ögonen hemma i min egen säng. En lyckad kväll tycker jag!

Idag vaknade vi i lagom tid ändå. Halv nio steg jag upp. Stirrade på tv-skärmen en halvtimme innan jag bestämde mig för en morgonpromenad. Gick lite omvägar hem till mamma och pappa där maken mötte upp. Vi småpratade en stund innan vi tog med oss Baloo hem. Efter det hamnade vi i soffan där vi somnade alla tre framför dagens skidåkning. Så trötta!

Jag tvingade mig att vakna till liv efter ett tag och gjorde mig i ordning för fotografering! Min syster och jag hade en tid bokad för att ta syskonfoton att ge bort i julklapp. Det tog 45 minuter och var så himla roligt! Så nu har vi klappar till alla 90-åriga släktingar säkrade.

Nu väljer jag mellan att ta tag i räkningarna och att sova i soffan ett par timmar.. Imorgon är det ny vecka, och det är fem veckor kvar till jullov nu!

Yesterday we had dinner with some friends and didn’t go to sleep until after 1 a.m. Just like the old days! Today we have had a calm and sleepy day, which I ended with a ”photoshoot” with my sister. We want photos to give away to our 90-yearold relatives for Christmas. Tomorros a new week starts, and it means that there are only five weeks to Christmas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.