Life right now

Äntligen har vi passerat veckans mittpunkt! Två dagar kvar till helg, och för mig tjuvstartar helgen redan imorgon eftermiddag då vi ska ha trevligt med jobbet. Det känns välbehövligt, faktiskt.

Ikväll har jag en av mina lite mer effektiva kvällar. Promenerade hem tillsammans med Baloo efter jobbet och sen spenderade vi 40 minuter på garageuppfarten. Snöskottning stod på schemat! Det gick faktiskt ganska bra. Jag antar att det beror på att det är andra gången i år som jag behöver skotta. Återkommer i mars med diverse svordomar 😉

Efter middagen drog jag iväg på byn, hämtade ut mitt paket från Panduro och köpte en liter mjölk. Sen har jag lagt in alla räkningar för betalningen. Det känns så skönt i själen när jag har gjort såna måsten. Nu är det liksom en hel månad till nästa gång. Varje månad när jag betalar räkningar tänker jag att jag borde byta mobilabonnemang  (det jag har finns inte längre) och att jag borde skaffa e-faktura på typ alla mina räkningar. Nästa månad kanske..

Det var lite tankar från mig så här på onsdagskvällen. Nu ska jag packa en väska, köra yoga och duscha innan det är dags för sängen.

Wednesday means two days left until the weekend. I really need it this week. Tonight I have had quite an effective evening. It has been snowing all day so I have had to take care of that. Then I have picked up an onlineorder, bought some milk and paid all the bills. Now I’m going to pack a bag and take a shower before going to bed.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.