Den 23 november i backspegeln

Så var det dags för en backspegel igen! Idag har det redan hunnit bli den 23 november, och jag är rätt så säker på att en av mina gamla klasskompisar fyller år idag. Får försöka kolla facebook och gratulera. Jag jobbar och står i som vanligt, men vad har jag gjort de tidigare åren det här datumet? Vi ser efter.

IMG_20170901_210916_052

2016 bloggade jag inte exakt den här dagen men jag publicerade ett inlägg dagen efter. En lista om resor. Lite kul att läsa. Nu har vi ju hunnit vara till Mallorca, till exempel! (Hence, bilden ovanför). Dagen innan delade jag med mig av mitt recept på saffransbullar, som alltså inte är lussebullar för det är världens tråkigaste bullar. Tips, tips (jag kommer tipsa om receptet igen).

2015 hade jag mitt enda planerade blogguppehåll. Jag vill dock minnas att vi som bäst planerade inflytt i huset under de här dagarna. Vi hade definitivt redan kollat och gjort upp med säljaren i alla fall, för det skedde mer i mitten av november (det gick ju som bekant fort när vi köpte hus).

2014 lunkade vardagen på med jobb och studier. Inget inlägg finns från just den här dagen det året heller, men från dagen efter. Av det kan jag uttyda att den 23 november 2014 var en söndag då jag hade sovmorgon och läste en skönlitterär bok. Det hörde inte till vanligheterna när jag pluggade, så mycket kan jag säga.

Throwback to this date the last three years. In 2014 I was happy for getting time to read a novel. In 2015 we were organizing our move to the house. Last year I blogged about buns and travels. Life and its changes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.