Sunday Night Thoughts

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev något här i bloggen. Det har varit lite fullt upp och jag har varit så himla trött, så jag har prioriterat att varva ner. Vad har hänt sedan sist?

I torsdags åkte jag till Skellefteå med jobbet. Det var en personalresa. Vi var på hockey vilket var himla spännande för mig. Kul att se live, och kul att vi satt närmast det mål där nästan alla mål blev gjorda. Skellefteå vann, och det var väl bra för stämningen gissar jag. Dåligt med publik som beter sig osportsligt, dock, jag vet inte om det är vanligt förekommande på hockey?

På fredagen vaknade jag upp på hotell, åt hotellfrukost och spenderade sedan några timmar på stan. Köpte träningskläder, underkläder och några hårgrejer. Det var Black Friday så i princip alla butiker hade bra rabatter på det jag köpte. Jag hade dock köpt grejerna ändå, men det var ju trevligt att betala mindre.

Vi åkte sedan till Boda Borg och var där några timmar. Jag konstaterade ganska snabbt att det inte var min grej. Jag tycker inte om att inte fatta vad man ska göra för att lösa en uppgift. Att gå in i ett rum, titta på en massa knappar och ett streck på golvet och så försöka räkna ut vad jag ska göra för att klara uppgiften passar mig inte alls. Däremot var inte allt jättesvårt och vi hade kul tillsammans.

Tjugo minuter i åtta hämtade min man upp mig utanför jobbet och vi åkte hem och åt hämtpizza. Sen däckade jag i soffan. Med vänliga hälsningar Man är väl inte 25 längre.

Igår ägnade jag mig åt lite advents/julbak. Idag har jag gjort jul i huset. Allt utom julgranen har åkt fram. Så nu har jag julstämning och jag njuter massor av det. Nästa helg är det första advent, sen smäller det bara till så är det julafton. Hoppas att jag (och vi alla) hinner njuta av december också.

Har du haft en bra helg?

I haven’t written anything on this blog these past few days. I have been superbusy and very tired. A quick re-cap on the past days: Thursday I went to a city with my work, watched hockey and shopped a lot on Black Friday. During the weekend I have made Christmas cookies and decorated the house with Christmas things. I am so prepared for December!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.