Helgen med första advent

Så, idag är det första advent och vi har fortfarande inte tänt det första ljuset. Det får bli något vi gör framför tv:n ikväll. 

I helgen har jag bara gjort saker jag mår bra av. Både igår och idag har jag startat dagen med en promenad i dagsljus. Igår var himlen så vacker och skiftade i rosa. Jag försökte fota men kameran fångade inte riktigt färgen, och Baloo ryckte i kopplet så det blev suddigt. 

Jag har blivit färdig med julbaket i helgen. Jag har också pysslat lite och läst böcker. Allt som får mig att ladda batterierna och må bra. Det enda jag saknar är ett pass på gymmet men det passade aldrig. 

Och så är det jul i mitt hus! Så underbart. 

Saturday and Sunday have been all about making me feel good. I have finished my Christmas baking round, taken walks in daylight and reading books. Now I’m filled with positive energy, and prepared for a new week.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.