Intense

Idag har jag en sån dag då jag känner allt så mycket starkare än vanligt, och just idag tycker jag att livet känns mer intensivt än vanligt. 

Jag blir utmattad bara jag tänker på det. Det är inte jobbet egentligen. Där är det högtryck, men under kontroll. Det är väl allt annat runt omkring. Julen är under kontroll, men så klart en extra grej att fundera på. Vi har lite annat som pågår bakom kulisserna också som drar en massa energi. Det ser vi slutet på, så snart ska väl det vara ur världen.

Tur ändå att min man är min klippa i det här. Ingen får mig så lugn som honom ❤

Life is quite intense right now but my husband is the best. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.