Slut som artist

Jag funderar ofta på hur jag skulle klara av livet som förälder? Folk som har fått barn säger alltid att de inte vet vad de la tiden på innan barnen kom, och ska det vara så kan jag säga att jag har ingen tid över till barn. Jag tycker att jag har fullt upp jämt. Jag hoppas att det bara är så att man får prioritera om tiden efter att ens barn har fötts. 

I alla fall, jag är inte gravid eller ens i närheten av att bli, så det är egentligen ett ickeproblem för närvarande. Det jag ville komma till är att jag just nu är så trött. Det susar i huvudet, ögonlocken är tunga, luften har gått ur mig. 

Så skönt att det är fredag då. Ikväll ska jag titta på På Spåret och äta choklad. Typ. Först ska vi laga tacopaj, så himla gott. Nu är det bara en arbetsvecka kvar, sen är det jullov! 

Julstämning hemma hos mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.