A Saturday in December

Jag hade egentligen tänkt visa upp lite av mina inslagna julklappar idag men, ärligt, hur kul är det att se? Så det blir inget sådant. Istället får det väl bli någon form av dagboksinlägg idag.

Jag vaknade tidigt idag. Ska man vara ärlig så somnade jag inte riktigt i natt, sov bara i korta segment och hade jättesvårt att komma till ro. Så när jag vaknade till för sjuttioelfte gången och insåg att det faktiskt var morgon klev jag upp.

Det var ganska kul, jag hann göra en hel del grejer innan det ens blev ljust. Jag började med att stoppa in en nötstek i ugnen eftersom vi ska äta Bambis Pulled Beef Enchilada till middag idag. Sen gav jag Baloo hans värktabletter, och gick en morgonpromenad med honom. Så himla mysigt ändå. På grund av förkylning har jag knappt rört mig senaste veckan så det kändes skönt att röra sig.

Annat jag har gjort idag är att titta på damernas längdskidor (heja Kalla!), jag har planerat julmat och pysslat ihop den där Piff och Puff-scenen. Ska försöka visa den i veckan. Jag blev verkligen inte nöjd med resultatet, haha.

Om en vecka står vi där, dagen före julafton. Helt sjukt.

Things I’ve done today: cook Pulled Beef, watch cross country skiing and walked the dog in the early morning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.