21 december i backspegeln

Känner ni julpeppen? Idag är det tre dagar kvar till julafton, och vi har inga vanliga lektion på mitt jobb. Det ger mig julkänsla! Jag tänkte se tillbaka på hur dessa dagar har varit de senaste åren. Följ med!

Förra året, 2016, lyckades jag med konststycket att inte blogga just den 21 december. Dagen före visade jag upp det julgodis jag hade bakat och dagen efter firade jag att det hade blivit jullov. I ganska samma läge som idag, alltså.

wp-image-2064219014jpg.jpg

I december 2015 hade jag blogguppehåll men vi hade flyttat in i huset och renoverade som galningar. I efterhand kan jag känna att en del av det vi gjorde hade kunnat vänta tills i januari. Men hjärnan fungerade inte riktigt så då, haha. Jag trodde på riktigt att vi behövde göra klart sovrummet före jul.

Eftersom jag fortfarande var student 2014 var det här så klart en av de mer intensiva perioderna under året. Jag skrev den absolut svåraste tentan under hela utbildninge (och då var det på Grundnivå..) bara några dagar före den 21 december, och dagen efter hade jag fullt upp med allt plugg som skulle göras. Det ser glättigt ut i bloggen, men jag minns hur stressad jag var och hur dåligt jag mådde av all stress. Som tur är lyckades jag balansera på rätt sida väggen och idag är det så värt det att jag slet som ett djur under ett par år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.