Jullovsläge

Igår kväll, någon gång runt elva, fick jag både julkänsla och ledighetskänsla. Fint ändå. Idag vaknade jag senare än vanligt (eller, nja, men jag somnade om sen i alla fall), gick en promenad med Baloo och sen har jag bara gjort jullovssaker. 

Jag har läst ut en bok som jag har kämpat med i över en månad, jag har spelat The Sims 3 och jag har sovit på soffan. En promenad för mig själv har jag också hunnit med.

Yes, såhär trött är jag..

Nu är planen att äta middag, smaka min sill utan sill (gjord på aubergine alltså) och sen ska vi spendera kvällen med min familj. Hörde rykten om ett pepparkakshus som skulle sättas ihop.

Hoppas att du har en fin dag före dopparedagen! 

I have had a really soft day today. I have finished reading a novel that I’ve been reading for a month, played the Sims and slept on the couch. Tonight we’ll build a ginger bread house with my family. Tomorrow it’s time för Christmas. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.